Arkiv

2019 – Gammel Om-side

Hvorfor er vi blevet så kloge. Mennesket? Det er sku ikke fordi vi vælger at spille fortnite. Igen. Igen. Du har tabt hele dagen. Du spiller Fortnite igen. Igen. Fortnite er nutidens svar på cigaretter og fastfood. Jeg er ikke vild med Fortnite. Du kan spørge mig hvorfor..

Eller måske bliver vi klogere med tiden. Af netop en process som gentages mange gange. Her vil nogle mennesker stoppe op. Rejse sig op og begynde på noget helt andet. Dem som ikke gør. De kan ende med at blive ensporet, sure, tvære, alle andres skyld, fede, dumme, spildte osv. Jeg mangler dog stadig, at rejse mig op fra computeren. Den er min last. Den ultimative.

Men hvad fortæller det om denne side? Det fortæller lidt om hvordan bagmanden, mig, kan springe i teksten. I emnet. Og stadigvæk ikke komme til pointen.

Mit navn Rasmus og er 35 år gammel. Nogle folk vil beskrive mig som indelukket, lyseslukker, gammeldags, ikke-sjov, kedelig og stædig.

Det er jeg også, til tider. Svaret til disse træk ligger i min hovedbeskæftigelse, IT. Informations Teknologi eller EDB. Eller blot teknologi. Det har jeg brugt meget tid på. Ja mere end 20 år, på højt niveau. Den har ikke været spildt. Altså tiden. Det vil jeg ikke være mig selv bekendt.

Dog har jeg mine lyse sider. De kommer især frem når jeg møder modsætninger. Når jeg vælger at gå nye veje. Finder interessante og stærke personligheder. For jeg elsker mennesker. Elsker at drikke øl med mennesker. Især fremmede mennesker. Du ser mig dog sjældent som den der råber op til en fest. Jeg er helt klart bedst til 1-1.

Nu skal det ikke kun handle om mig. For jeg har åbnet op for en ny hjemmeside. KIT1.

Den hurtige har sikkert sat Kreativitet, Inspiration og Teknologi sammen. Og det er rigtigt nok. 1-tallet kan betyde flere ting. Det som jeg bedst kan lide er 1-gang om dagen.

De forskellige kategorier på kit1.wpmudev.host er..

Kreativitet.

Her finder du originalt indhold fra mig. Det kan være fotos, photoshopping, tegninger eller noget lign. Måske en video.

Inspiration

Det er alt det som jeg finder interessant på det store og farlige men spændende World-Wide-Web(Det lyder meget gammeldags når jeg lige læser det op). Det kan være det samme som Kreativitet, men hvor jeg ikke er skaberen, men “ting-finderen”.

Teknologi.

Det er den tunge kategori. Den med teknologiske poster. Den med anmeldelsen af Nokia 9 Pureview(som jeg forhåbentlig vælger at købe, på baggrund af flere ting.)

Det er også her du kan finde løsninger til de problemer som jeg støder på, som jeg mener har en bredere interesse. Eller blot for min egen skyld. Så kan jeg altid gå tilbage og finde en tidligere løsning.

Det kan også være her du finder et tip til gamer-computeren, som skal være så god som muligt til prisen. Altså en value-for-money maskine. Omkring de 5000 kr er et magisk tal for mig.

Mål for 2019.

Skrive indhold, hver dag, hele året.

 1. Skrive indhold, hver dag, i hele Januar.
 2. Skrive indhold, hver dag, i hele Februar.
 3. Skrive indhold, hver dag, i hele Marts.
 4. Skrive indhold, hver dag, i hele April.
 5. Skrive indhold, hver dag, i hele Maj.
 6. Skrive indhold, hver dag, i hele Juni.
 7. Skrive indhold, hver dag, i hele Juli.
 8. Skrive indhold, hver dag, i hele August.
 9. Skrive indhold, hver dag, i hele September.
 10. Skrive indhold, hver dag, i hele Oktober.
 11. Skrive indhold, hver dag, i hele November.
 12. Skrive indhold, hver dag, i hele December.

Modtage 100 kommentarer.

 1. Få den første kommentar.
 2. Få 10 kommentarer.
 3. Få 20 kommentarer.
 4. Få 50 kommentarer.
 5. Få 100 kommentarer.

Lave 25 originale videoer.

Det kan være test af spil. Løsninger. Guider eller noget helt andet.

 1. Lav den første video.
 2. Lav 5 videoer.
 3. Lav 10 videoer.
 4. Lav 15 videoer.
 5. Lav 25 videoer.