Star Citizen – Så er det gratis at prøve fra d. 28 til d. 3 nov. Sådan kommer du ind.

Nu kan vi igen prøve et af vor tids mest interessante spacesim-spil. Få eget rumskib. Og ta’ på en unik tur ud i rummet.

Ud fra min mening er Star Citizen et af de eneste spacesim-spil som giver dig den der .. “wow, jeg er lille og virkelig ude i rummet”-oplevelse. Og hvor du er fucked hvis du ikke har nok brændstof med. Det er jo en simulator.

Prøv Star Citizen hvis du vil opleve et råt og fantastisk univers. Hvor du ikke får ret meget hjælp. Og især hvis du ikke har planer om at blive astronaut, men alligevel gerne vil ud og prøve kræfter med det ukendte rum.

Sådan får du adgang til Star Citizen

  1. Opret dig som bruger via link.
  2. Benyt koden GETINTOTHEVERSE

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.