Så kom det endelig.. det jeg havde tænkt på længe at lave, men ikke orkede. Not Depressing News!

Altså en nyhedstjeneste eller samling af nyheder, som ikke er deprimerende læsning. Som jeg mener mange nyheder er i dag. Men det er ikke fordi jeg siger, at de negative eller deprimerende nyheder ikke er vigtige. Jeg vil ikke iføre mig permanente skyklapper. Men nogle gange er samtlige nyhedsmedier bare for fokuseret på det negative. Det sætter da sine spor. Gør det ikke? For mig gør det.

Det hjælper naturligvis, at være lidt eller meget kritisk med de daglige nyhedskilder. Der kan det værste sorteres fra.

Men for at tage et eksempel, så er DR også sprunget med på den vogn. Med deprimerende nyheder. Jeg lavede en test for nogle måneder siden, hvor jeg markerede negative og positive nyheder på DR. Her var det tæt på en 60/40. Altså 60 procent negative og 40 procent positive og noget af det positive var faktisk neutralt. Prøv selv og test.

Så derfor er det spændende med en midlertidig skyklappe til de deprimerende nyheder. Det kunne denne nye tjeneste måske være. Dog er det primært, af hvad jeg kan læse, amerikanske nyheder.

Læs Not Depressing News

Forfatter: Rasmus Badstue

Han er rødhåret. Langskægget. Han er høj. Han ligner lidt Tormund fra Game Of Thrones eller lidt Forrest Gump efter 3 års løb. Og så har han brugt 10 år af sit liv, som daglig IT-ansvarlig på en af Danmarks største efterskoler. Det har sat sine spor.

Her tænker du på “Så kom det endelig.. det jeg havde tænkt på længe at lave, men ikke orkede. Not Depressing News!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *