Categories
Inspiration

Teenage Mutant Ninja Turtles 1987 intro

Og så var der det ultimative legetøj. Ninja Turtles fra 80’erne. Lugten, musklerne, deres våben.. deres fjender. Bibob og rocksteady. Det hele. Og især introen til tegnefilmen, som kan opleves på repeat herunder.

By Rasmus Badstue

Han er rødhåret, endnu. Langskægget. Han er høj. Han ligner lidt Tormund fra Game Of Thrones eller lidt Forrest Gump, efter 3 års løb. Og så er han 100-meter mester i IT.

2 replies on “Teenage Mutant Ninja Turtles 1987 intro”

Jeg husker tydeligt hvordan jeg sad limed fast til skærm som lille, mens netop denne intro rullede over skærmen. Mine forældre hvade nemlig TMNT på dvd den gang. Jeg tror måske stadig de ligger derhjemme et sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *