Categories
Meddelelser

Syg #7 Mandagen gav styrke

Mandagen var #2 dag syg fra arbejdet i hele 2019. Men jeg føler alligevel, at jeg har været væk fra arbejdet i en uge. Måske fordi jeg havde sovet siden fredagen kl. 12 og frem til søndag aften. Nu var mandagen i styrkens tegn. Skulle samle kræfter til at komme på arbejde om tirsdagen.

Brugte dagen på at være 100% skærmfri. Lige som de andre sygedage. Lyttede til 24syv fra 8 af til kl. 14. Det gav mig mulighed for at genhøre deres form for radioavis, mange gange. Noget som gjorde, at jeg faktisk fik fat i hvad der skete den dag.

#skærmfrimandag

By Rasmus Badstue

Han er rødhåret, endnu. Langskægget. Han er høj. Han ligner lidt Tormund fra Game Of Thrones eller lidt Forrest Gump, efter 3 års løb. Og så er han 100-meter mester i IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *