Categories
Teknologi

Lensa – Selfie-app fra Prisma-udvikler

Jeg var vild med det meget kreative output fra Prisma-appen. Den kunne forvandle dit portrætbillede til et picasso-agtigt foto. Prisma er dog sidenhen blevet lukket ned i form af betaling. Du skal betale for at få adgang til det sjove.

Men det var ikke det jeg ville snakke om.

Lensa. En ny app bag selvsamme udvikler. En Selfie-app. Dem ved jeg (fornemmelse) findes mange af. Hvorfor er Lensa et værdigt bud på den perfekte Selfie? De mener dels det er pga deres AI-funktioner. Men det er jo, hånden på hjertet, bare et andet udtryk for en automatik baseret på regler og rammer.

Kan heller ikke afprøve eller tage en selfie. Da jeg har en Android.

Men du kan da prøve selv. Hent Lensa. Lad mig vide om det kan bruges.

By Rasmus Badstue

Han er rødhåret, endnu. Langskægget. Han er høj. Han ligner lidt Tormund fra Game Of Thrones eller lidt Forrest Gump, efter 3 års løb. Og så er han 100-meter mester i IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *